Onze projecten:

Verbouwing en aanbouw woning Venlo- Oost

Reactie van de klant:  "Voor dit project hebben wij drie aannemers  benaderd. Na een zorgvuldige selectie is het project aan bouwbedrijf van der Velden gegund. Hans heeft zijn beloftes meer dan waargemaakt. Een goede strakke planning waarin de afspraken zeldzaam goed zijn nagekomen. Een voorbeeld voor de branche!" Met vriendelijke groet, Dennis

Renovatie jaren dertig woning Venlo-Oost

Deze woning in de populaire wijk Venlo-Oost hebben wij in 2017  volledig gerenoveerd en voorzien van een mooie uitbouw tot grote tevredenheid van de klanten.

Aanbouw Venlo-Zuid

In Venlo-Zuid hebben we in 2018 een eengezinswoning voorzien van een mooie aanbouw met openslaande tuindeuren. De leefruimte is flink uitgebreid. 


Aanbouw Venlo-Zuid

In Venlo-Zuid dicht in de buurt van het Hagerhofpark en Stadion de Koel hebben wij in 2018 een prachtige aanbouw mogen plaatsen aan een vrij jonge woning. De woning bevind zich op een hoekperceel en wij hebben naar de zijkant en naar de voorkant toe een uitbreiding gemaakt. De foto's spreken voor zich maar voelt u zich vrij om ons te benaderen bij vragen!

Dubbele aanbouw Venlo-Zuid

Hebben jullie buren ook aanbouwplannen? Dan is het wellicht interessant voor u om tegelijkertijd de aanbouw te laten maken. Deze twee gezinnen in Venlo-Zuid zijn u voorgegaan en hebben er beide een prachtige leefruimte bijgekregen! Voordelen van het samen aanbouwen zijn te vinden in de besparingen die een aannemer wellicht kan maken bij een gezamenlijke tussenmuur en het feit dat hij simultaan op twee adressen bezig is! Voor meer informatie kunt u ons benaderen via de contactpagina!


Aanbouw, tuinkamer, Baarlo


Renovatie oude hoeve.

Met een prachtig resultaat! Dankjewel aan iedereen, in het bijzonder bouwbedrijf Van der velden, zijn team en Timmerbedrijf Joosten en architect Jan van Meegen en bouwbegeleider Marco Beetstra.

Renovatie woonhuis. Centrum Blerick

 Wij zijn niet alleen zeer tevreden met het resultaat, maar ook over de samenwerking. Op het moment dat wij voor een nieuwe verbouwing staan zullen wij bouwbedrijf van der Velden zeker weer benaderen. Verder raden wij het bouwbedrijf ook aan, aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare professionele aannemer.”

Nogmaals dank.

Met vriendelijke groet,

 

Theo en Trees Hendricks 


Overkappingen

Ook voor diverse soorten overkappingen kunt u contact zoeken met ons bedrijf. 

Aanbouw tuinkamer in Baarlo

Wij hebben in het voorjaar van 2011 een tuinkamer aan laten bouwen, om het woon-leef gedeelte uit te breiden. Hierin heeft bouwbedrijf Hans van der Velden een belangrijk aandeel gehad. Op de foto’s is de aanbouw te zien vanuit de bestaande bouw en op de andere foto vanuit de tuin. Wij hebben gedurende enkele weken prettig samengewerkt. Voortdurend werd meegedacht tijdens de bouw en werden aanpassingen gedaan waar dat nodig was. Het uiteindelijke resultaat mag gezien worden. Wij zijn dan ook uitermate tevreden over de werkzaamheden  die het bedrijf bij ons verricht heeft.

 

Met vriendelijke groet,

 

Fam. van de Ven

 

Baarlo


Verbouwing van stallen en schuur tot woonhuis, Maasbree

Reactie klant: "Voor ons HET bouwbedrijf.  Ze bieden je vertrouwen en vakbekwaamheid vanaf dag één! Bedankt voor het mooie resultaat, John en Resi"