Over ons:

Bouwbedrijf van der Velden is een familiebedrijf dat al sinds 1934 bestaat. Het bedrijf staat sinds jaar en dag bekend om de kwaliteit die het levert. Ons bedrijf onderscheidt zich van andere bedrijven door ambachtelijk vakmanschap te combineren met de nieuwste trends en ontwikkelingen in onze branche. De aannemer is ten allen tijde aanwezig op de bouw waardoor de communicatie met klanten en onderaannemers  soepel verloopt. Eventuele aanpassingen of vragen over het bouwproces kunnen efficiënt en gedegen worden besproken.

In de huidige markt onderscheiden wij ons door kwaliteit te combineren met een eerlijke prijs en duidelijke afspraken. Bij ons bent u aan het juiste adres voor duidelijkheid, eerlijkheid en bovenal vakmanschap. 

 

Wij zijn lid van Bouwgarant en Bouwend Nederland


"Zekerheid met het BouwGarant-keurmerk

 

 

Het BouwGarant-keurmerk biedt zekerheid bij uw nieuwbouw, verbouw en renovatie. Het BouwGarant-keurmerk krijg je als bouwbedrijf dan ook niet zomaar. Mooie dingen maken is niet genoeg. De aannemer moet over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikken en voldoen aan eisen op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Alle bouwbedrijven worden, ook als zij al aangesloten zijn, regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie." Bron: https://www.bouwgarant.nl/over-ons/"

 "Bouwend Nederland is dé ondernemersorganisatie voor de bouw en infra. Wij verenigen en verbinden 4300 kleine en grote bedrijven, behartigen de belangen van de sector op lokaal, regionaal, landelijk en Europees niveau, en maken ons hard voor vernieuwing in de bouw en infra. Als lid kunt u bovendien tijd en geld besparen met kosteloos advies, hulp bij uw bedrijfsvoering en nog veel meer ledenvoordelen."

Bron: http://www.bouwendnederland.nl/"